Hiihtolomalla suuntasin Madeiralle, jossa lämpöä oli  16 astetta. Hiukan vaeltamista levadalla ja paljon kaupungilla. Maisemat olivat hulppeita. Todella jyrkkää mäkeä. Lauantaina suuntasimme Funchalin keskustaan ja kapselilla Montelle, jossa tutustuimme puutarhaan. Alas tulimme sitten perinteisellä kelkalla ja loppumatka varpaat vinkuen alamäkeen kävellen.

Levadalla oli odotusten mukaista; banaanilaaksoja ja nousu huipulle, josta olikin vain kienheitto isoon ostoskeskukseen eli Forum Madeiralle. Aika älytön fiilis, kun hetki sitten ihaili maisemia ja kohtasi vain muita levadakulkijoita ja yhtä äkkiä oli sitissä ostoskeskuksessa. Palasimme bussilla alas.

Maanantaina varpeiden hoitopäivä eli risteily Kolumbuksen aikaisella laivalla ja kaupungissa kävelyä. Tiistaina ja keskiviikkona oli auto vuokrattuna: pikkuinen Micra kuljetti huikeille vuorille; Santanan ruokokattoiset talot nähtiin. Keskiviikkona sitten kohti Nunnien laaksoa ja Eira Serranoon, josta paluu ja kohti länttä.

Torstaina pikku levadakäynti ja tulipalon seuraamista. Perjantaina meren aaltoihin ja paluumatkalle. Jäimme lentokenttähotelliin yöksi ja lauantaina sitten fillarimessuille, joiden anti ei ollut kovin kummoinen...